Koffie & Theehuisje

Welkom in ons koffie- en thee-huisje!

Ons koffie en theehuisje is als aanvulling op onze dagbesteding Aignwies.

Dagbesteding Aignwies is een creatieve en sociale dagbesteding. Het bedrijf heet Aignwies (dialect voor eigenwijs), gezien we alles een beetje op onze eigenwijze manier doen. Op de dagbesteding tref je vooral de “vergeten doelgroep” zoals wij deze noemen. Denk hierbij aan mensen die wegen medische redenen niet meer kunnen deelnemen aan de werkende maatschappij. Daarnaast hebben we ouderen, mensen met psychische klachten of met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Wij werken niet met een menukaart, want onze toppers bepalen zelf wat er in het koffie en theehuisje verkrijgbaar is.

De dag besteding is er al sinds 1 april 2016. Sinds mei 2021 hebben wij de horeca mogen overnemen van Familie de Jonge. Een aantal van onze eigenwijze toppers vinden het leuk te helpen in de horeca.

Daarnaast hebben we toppers die graag mogen bakken en koken.

Het kan zijn dat u iets langer moet wachten op een bestelling, of dat uw bestelling anders wordt geserveerd dan u gewend bent. 

Daarnaast kan er wel eens wat misgaan. U ontvangt bijvoorbeeld 2 vorken, in plaats van een mes en een vork. Geef dit bij ons aan en onze toppers zullen u vriendelijk helpen, totdat het wel goed geregeld is. Alvast bedankt voor uw begrip!

Wij wensen u alvast een heerlijke tijd en kom snel eens langs. De koffie staat klaar!

Tip: Heeft u onze aignwiesjes al eens geprobeerd?

Liefs,

De Aignwiesjes!